Åmot ungdomsskoles nettsider!

Elevrådsrepresentanter:
                                             
Klassekontakter og 
FAU representanter:
Jens A. Røyse, Siri Nilsgård (nestleder)

Siri Sævarang, Steinar Johannesen (KK)
Steinar Johannesen, Siri Sævarang (FAU)

       

 

 


Her er våre hjemmesider og e-postadresser!
 


Avslutning med stil!
Onsdag 18.juni var dagen kommet for våre to flotte 10.klasser. Tre innholdsrike år ved Åmot ungdomsskole skulle markeres med tradisjonell, høytidelig avslutning. Litt vemodig var det vel etter alle årene man har hatt sammen..
Mer fra avslutningen
19.juni, 2003
 

Dans, humør og stil = juleball!
Juleball 2002 - Svært vellykket!!
Torsdag 20.desember var det klart for årets juleball! - En flott og annerledes måte for elever og lærere å være sammen på, sa elevrådsleder Tom Arild Glenne i sin tale. Og det ble en kjempekveld - med stil, godt humør, god mat, mye dans og ikke minst KJEMPEFORNØYDE elever og lærere!
Alt om juleballet!
23.desember, 2002

Ole Erik satte løyperekord!
Ole Erik satte rekord!Siste dag før høstferien, ble det som vanlig arrangert joggedag ved skolen vår. Og mest imponerende av alle - Ole Erik Dufseth fra 10a som satte løyperekord med den strålende tiden 41 minutter og 44 sekunder! Den gamle rekorden ble slått med ett og et halvt minutt! Utrolig bra!
Mer fra joggedagen
16.oktober, 2002

Lærerik dag på Prestsjøen!
Innsamling av materiale i full gang!Onsdag 28.august tilbrakte 10.klassene hele skoledagen på Prestsjøen. I løpet av de seks timene ble det samlet inn materiale som skal bearbeides videre. Her ble det blant annet fisket, samlet insekter, målt ph-verdi i vannet, samlet planter og laget dybdeprofil.
Mer fra Prestsjøen
31.august, 2002

Flotte hatter i 9.klasse!
I faget kunst- og håndverk lærere elevene mye spennende. I tiden før jul var det satt av cirka tre uker til nok et prosjekt. Denne gangen skulle det lages hatter, og de skulle toves! Resultatet ble en mengde flotte hatter i alle tenkelige og utenkelige størrelser og former....
Ta en titt på 9.klasse sine hatter 23.januar, 2001


- Kule Karin best!
Torsdag 6.september ble en skoledag utenom det vanlige. Med fri på dagen møtte elever og lærere ved Åmot ungdomsskole til politisk kveldsskole i Åmot kulturhus. - 14 åringene Anne Caroline Ilsaas, Anne Bergstrøm og Marlena Sævarang, klassevenninner fra klasse 9 A ved Åmot ungdomsskole var ikke i tvil i sin dom etter politikerduellen i Åmot kulturhus i går kveld, skrev Østlendingen i sin reportasje.
Les Østlendingens reportasje
Les skolens reportasje
8.september, 2001

8.klassene på sykkelturPål, Caroline og Susan på toppen av Renabakken!
Tirsdag 22.mai startet 8.klassene dagen med 2 timer kroppsøving. I dag var det klart for sykkeltur. Ruta gikk fra skolen, via Haugedalen, før det bar oppover mot hovedmålet for turen - toppen av Renabakken. Her var det utsikten aldeles glimrende! Sjekk vårt panoramabilde!
Mer fra sykkelturen! onsdag 23.mai, 2001

Fra Bjørnsund.8.klasse på Bjørnsund
Før påske var begge våre 8.klasser på leirskole på Bjørnsund. Her fikk de prøve seg på i rekke uvante aktiviteter fra kystmiljøet. Det ble fanget krabber, dratt storfisk, rodd og mye mye mer.
Se bilder fra turen i Powerpoint 24.april, 2001
 

Kveldskos på Finnskogen!8.klasse på Finnskogen!
Mandag 18.september dro 8. klasse på overnattingstur til Finnskogen. Planen for turen var å gå fra Gravberget til Halsjøen, overnatte der og dagen etter gå til Juvberget, langs Finnskogleden.
Mer fra turen! 22.september, 2000


8a lager hjemmesider

I løpet av september/oktober 2000 vil elevene i 8a lage sine første hjemmesider. I arbeidet med hjemmesidene benytter de programmet Front Page. Det er foreløpig satt av 8 skoletimer til hver av klassene. Sidene vil bli oppdatert jevnlig.
 

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider
Ansatte
 | Nettsteder | Arkiv |
English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmeside