Åmot ungdomsskoles nettsider!

Elevrådsrepresentanter: Ida Hermansen Ingrid K. Hagen (sekr.)

Klassekontakter og 
FAU representanter: Tove Bjerkeli Johnsen, Kjell Persson (KK)
Åse Karin Larsen, Kjell Persson (FAU)
       

 

 


Her er våre hjemmesider og e-postadresser!Buffalo Boots
- Skoside!
C2-net - Litt av hvert..
E-cards - Send postkort!
Liverpool FC - Supporterklubbens side!
The Hellhole
- Last ned spill, m.m.
Screenmates - Litt for alle!
Southpark
- Last ned spill
Titanic

8a
Klikk på oss for full størrelse!
(PS! Bildet ble tatt i 8.klasse..)


Lærebøker på nettet:
Samfunnsfag

  Hvis du vil se litt tilbake.. Vitnemålsprosjekt - Polen og Hvite busser til Auschwitz

Takk for tre flotte år!
Tirsdag 18.juni var festkledde elever, foreldre og lærere i 10.klasse samlet til høytidelig avslutning i gymsalen ved Åmot ungdomsskole. På programmet stod blant annet musikkinnslag, taler og utdeling av vitnemål. Årets avgangselever har vært en utrolig trivelig gjeng og godordene de fikk med seg hjem etter tre flotte år ved skolen vår, var fullt fortjente.
Dette prosjektet  inneholder videoopptak! Mer fra avslutningsfesten (25.juni, 2002)

Klassetur til Polen og Tyskland – et minne for livet!
Markedshallen i Krakow.Årets 10.klassinger har kommet hjem fra en svært vellykket avslutningstur til Polen og Tyskland. En tur med mange opplevelser. I løpet av 8 dager fikk vi oppleve både konsentrasjonsleire i Auschwitz, shopping og folkloredans i Krakow, saltgruver i Wieliczka, verdensbyen Berlin, sosialt samvær i massevis og mye mer.
Se vårt reisebrev fra turen (23.juni, 2002)

10.klasse med egen kunstutstilling
I mars måned hadde elever fra 10.klasse ansvaret for å stille ut skulpturer av Augie N’Kele i Kulturhuset på Rena. Oppdraget hadde de fått av turneorganisasjonen i Hedmark. I første halvdel av juni stilte de ut sine egne skulpturer inspirert av N'Keles arbeid...
Mer fra utstillingen (20.juni, 2002)

Eksamen er over.. bare avslutningsfesten gjenstår!
Fredag 14.juni ble det avholdt muntlig eksamen for de fleste elevene i 10.klasse. 8 elever var "heldige" og slapp, mens de andre altså for første gang fikk prøvd seg i en muntlig eksamenssituasjon. Det hele var nok ikke så ille som noen kanskje hadde trodd på forhånd. Uansett er det en fin erfaring å ta med seg videre. Nå gjenstår kun avslutningsfesten for 10.klassene våre. Tirsdag 18.juni, klokken 19.00 samles vi for siste gang. I gymsalen blir det underholdning, utdeling av vitnemål, m.m. Vel møtt!
(14.juni, 2002)

På klassetur til Polen og Tyskland!
Lørdag 1.juni bærer det i veg på avslutningstur for våre to 10.klasser. Halv sju på morgenkvisten setter vi kursen sørover... langt sørover. I åtte dager skal nærmere 40 elever og 9 voksne på tur med stiftelsen "Hvite busser til Auschwitz". I løpet av reisen vil opplevelsene stå i kø....
Litt av det som venter oss.. (30.mai, 2002)

Takket for innsatsen med pizza og brus!
I desember hadde som kjent elever fra Åmot ungdomsskole redaktøransvaret for Ungdomsavisa. I den forbindelse var 20 elever og to lærere i Oslo og dekket 100 års jubileet for Nobels Fredspris. Sist fredag var Jan Vincens Steen fra Avis is skolen på Rena. Med pizza og brus takket han ”Nobel-redaksjonen” for innsatsen!
Les mer (8.april, 2002)

Kjempegøy med "Annie Get Your Gun"!
Søndag 17.mars var tre timer på kvelden satt av som obligatorisk skoledag for 10.klasse. Da ble nemlig Riksteatrets forestilling ”Annie Get Your Gun”, basert på den sanne livshistorien til Annie Oakley, vist i Kulturhuset på Rena. Den verdenskjente musikalen innfridde forventningene og mer til. Det hele ble en virkelig flott opplevelse!
Mer fra forestillingen! (6.april, 2002)

10.klasse presenterte kunstutstilling!
10.klasse ved Åmot Ungdomsskole har den siste tiden stilt ut skulpturer av Augie N’Kele i Kulturhuset på Rena. Å stå for en utstilling på denne måten er en del av læreplanen dette siste skoleåret. 10.klasse fikk oppdraget av turneorganisasjonen i Hedmark. Nå er utstillingen ferdig, og det ble en suksess..
Mer fra utstillingen (6.mars, 2002)

10.klasse på utdanningsmesse!
Torsdag 7.februar var de fleste av elevene i 10.klasse på Oslo-besøk. Formålet med turen var å besøke Varemessehallen på Sjølyst, hvor den årlige messa ”Jobb & utdanning” foregår i disse dager. Her kunne man få informasjon om alle typer utdanning og jobbmuligheter...
Mer fra messa (8.februar, 2002)

 

Kofi AnnanSamling av "Nobel-reportasjene"
Som kjent hadde Åmot ungdomsskole redaksjonsansvar for den nettbaserte Ungdomsavisa i desember måned. En rekke ulike reportasjer ble publisert, men det var allikevel dekningen av 100-års jubileet for Nobels Fredspris som vakte størst oppsikt. I løpet av fem hektiske dager i Oslo, fikk våre elever en unik mulighet til å møte personer og oppleve begivenheter som de fleste bare kan drømme om.
Se vår samling av "Nobel-reportasjene" (19.januar, 2001)

Vellykket juleball!Svært vellykket juleball!
Torsdag 20.desember ble det arrangert juleball ved Åmot ungdomsskole. 10.klassene stod som ansvarlige arrangører - både elever og lærere var invitert til julemiddag, underholdning og sosialt samvær. Det ble en flott og stilfull avslutningen før juleferien, der alle var pyntet til fest! 
Mer fra juleballet (22.desember, 2001)

10.klasse på skolebesøk på Koppang og i Elverum
10.klasse på ELVIS!Tirsdag 13.november var en viktig dag for elevene ved Åmot ungdomsskole. I dag var det nemlig klart for skolebesøk på Koppang videregående skole og Elverum videregående skole. Her ble det arrangert "åpen dag", og våre elever benyttet anledningen til å gjøre seg kjent med skolenes tilbud og muligheter.
Mer fra skolebesøkene (14.november, 2001)

"Snakk med meg! Det er så mørkt"
Dette er tittelen på stykket som Riksteateret turnerer med på norske skoler denne høsten. Fredag 19.oktober var 10.klasse på plass i Rena Leir hvor de overvar det skremmende aktuelle teaterstykket.
Les mer (19.oktober, 2001)

10.klasse med valgdebatt
Siden skolestart har 10.klasse jobbet med "Valg- prosjekt" i samfunnsfag. Elevene har arbeidet i grupper, hvor de blant annet har fordypet seg i ett tilfeldig partis synspunkter i ulike saker. Fredag 7.september var det duket for 1 times debatt. Partiets standpunkter skulle forsvares, enten man likte de eller ei....
Mer fra debatten (9.september, 2001)

Gratulerer til de borgerlige konfirmantene!
Gratulerer!
Personalet ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske årets borgerlige konfirmanter til lykke med dagen den 2.juni - og med fremtiden! En spesiell hilsen til konfirmantene kommer fra lærerne i 9.klasse.
Gratulerer med dagen konfirmanter! (2.juni, 2001)

Gratulerer til konfirmantene!
Personalet ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske årets kirkelige konfirmanter til lykke med dagen den 20.mai - og med fremtiden! En spesiell hilsen til konfirmantene kommer fra lærerne i 9.klasse.
Gratulerer med dagen konfirmanter! (18.mai, 2001)

9.klassene på overnattingstur ved Dambua!Gutta i snøhule ved Dambua!
Torsdag 8.mars la skolens to 9.klasser i vei på overnattingstur til området rundt Dambua. Først ble vi fraktet med buss opp til Skramstadsetra. Deretter ventet 8 kilometer på ski til Dambua. Gleden var stor blant elevene da lærernes forhåndsannonserte "hemmelig" ble avslørt: Ved hjelp av forsvarets beltevogner ble vi alle slept med tau frem til leirplassen. 
Mer fra turen (11.mars, 2001)

Turforberedelsene i full gang!
Den siste uken før vinterferien brukte skolens to 9.klasser mye tid ute i friluft. Prosjekt friluftsliv er nemlig i full gang! Mange timer er brukt for at alle skal stå best mulig rustet til avslutningen på prosjektet: Overnattingstur i telt/snøhule på fjellet v/Dambua.
Mer om turforberedelsene (3.mars, 2001)


Friluftsprosjekt for 9.klasse

9.klassene ved Åmot ungdomsskole er for tiden i full gang med gjennomføringen av et friluftsprosjekt, som skal avsluttes med en overnattingstur telt/snøhule ved Dambua. I forkant av denne turen skal elevene lære om pakking av sekk, skismøring, leirslåing, bivuakkuering, m.m.. Torsdag 15.februar holdt Norsk Folkehjelp kurs i førstehjelp… 
Mer om førstehjelpskurset (16.februar, 2001)

9.klassene med temakveld om mental helse!
9.klassingene holdt temakveld om mental helse!Torsdag 5.oktober ble det arrangert temakveld ved Åmot ungdomsskole. Niendeklassingene ved skolen hadde i ukene før brukt cirka 50 skoletimer på et prosjekt om mental helse. Som avslutning på det hele, ble resultatene fremført for cirka 150 fremmøtte foreldre, medelever, lærere og andre interesserte. 
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Alt om temakvelden
  (9.oktober, 2000)

 

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider
Ansatte
 | Nettsteder | Arkiv |
English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmeside