Åmot ungdomsskoles nettsider!Elevrådsrepresentanter:

                                             
Klassekontakt:
FAU representanter:
Vara:

Kontaktlærere

Kjetil Grunt
Inger Lande
Bente Bolstad Nergård

Teamleder:
 

 

NB! Ny hjemmeside lanseres 1.oktober.
Disse sidene er derfor ikke oppdatert for skoleåret 2007/2008

Til informasjon og arbeidsplaner


Foreldrekveld på 9.trinn

Onsdag 13.juni arrangerte 9.kl foreldrekveld på skolen. Opplegget var en del av Fristil som elevene har jobbet med den siste tida. FRISTIL er et lokalt tilpasset undervisningsopplegg om alkohol og narkotika for elever i 9. klasse.
Les mer
14.juni, 2007

Gratulerer til dere alle!
Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole vil gjerne gratulere årets kirkelige konfirmanter med dagen.
27.mai, 2007

Gratulerer så mye!
Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole ønsker å gratulere årets borgerlige konfirmanter med dagen i dag.
19.mai, 2007
 

Kurs mot rus
Luella, Magnus, Tonje og Thomas fra 9.klasse, var for en tid tilbake på kurs. Kurset var i regi av Juvente og ble avholdt på Fossheim leirsted, utenfor Oslo. I løpet av 4 dager jobbet de med rusproblematikk, sammen med cirka 30 elever fra andre skoler. Nå er de i full gang med å lære bort sine nye kunnskaper til sine medelever.
Les om kurset
24.april, 2007

På spor av gråbein

I forbindelse med vinteraktivitetsdagene i 9.klasse ble det én av dagene arrangert tur ut i de dype skoger, på jakt etter ulvespor. Feltarbeider Michael fra Høgskolen i Hedmark avdeling Evenstad var vår fagmann.
Mer fra rovdyrsporingen
20.mars, 2007

Vintermoro i 9.klasse

9.klasse har nettopp vært gjennom første del årets to vinteraktivitetsuker. I løpet av den første uka har elevene vært på ski ved Skramstadsetra, gjennomført smørekurs, forberedt og gjennomført skikonkurranser og pilket på Prestsjøen. Er værgudene med oss i neste uke vil det i tillegg til skidag i Digeråsen, bli skogstur med sporing av gaupe og ulv..
Les mer
11.mars, 2007

Prosjekt "Mental helse"

I tre dager hadde elevene i 9.klasse arbeidet intenst med temaet ”Mental helse”, der det å være annerledes var vektlagt. Torsdag 16.november ble det arrangert foreldrekveld med dette som utgangspunkt. I grupper fremførte elevene sine fordypningsemner til spente foreldre.
Denne reportasjen inneholder videoopptak. Mer fra prosjektet
26.november, 2006

Maten smaker ekstra godt i skogen
Det har vært mange fine dager i høst. Èn av dem benyttet 9.trinn til en dag ute i skogen. Fra skolen gikk turen gjennom skogen, og etter 4-5 kilometer var vi fremme ved målet. Her skulle vi lage mat på eldgammelt vis, ved å steke maten vår på steiner, langt nedi bakken..
Mer fra skogsturen
14.september, 2006


Årets skolebilde 2005-2006
For fjerde gang har vi dette skoleåret kåret ”Årets skolebilde”. Som tidligere har det vært mulig å stemme frem 8 kandidater via skolens hjemmeside. Årets skolebilde ble tatt under årets skidag i Digeråsen og viser noen uredde 8.klassinger..
Les mer
2.juli, 2006

Anja blir "tysker"
Hvert år kommer nye elever til skolen vår, og hvert år forlater noen oss til fordel for andre skoler rundt omkring i landet. I og for seg ikke så uvanlig at elever flytter fra et sted til et annet. Men for Anja i 8.klasse er det noe spesielt å forlate klassekameratene. Nå går nemlig ferden til Tyskland..
Les mer
30.juni, 2006

Alternativt i Rena Leir
I forbindelse med skriftlig eksamen i 10.klasse måtte våre 8.klasse-elever gjennomføre et alternativt opplegg - vekk fra skolen. Som de sprekingene vi er..eller håper å bli, la vi dagen til Rena Leir, hvor fotball, turgåing, sandvolleyball og svømming stod på timeplanen..
Les hele saken
1.juni, 2006

Artig møte med SVK
I den senere tid har 8.klasse jobbet en del med forfatteren Roald Dahl i norsktimene. De har blant annet lest noen av Dahls noveller og fortellinger. Èn av dem er historien om SVK, en historie som de også overvar under Riksteaterets besøk på Rena..
Les mer
10.mai, 2006
 

Solfylt skidag for 8.klasse
Vinteren ser ikke ut til å ville slippe taket i år. I disse dager våkner vi stadig til nye centimetere med snø. I høst var det mye rogn, og det ser ut til at det gamle værtegnet om at mye rogn gir mye snø, har noe i seg.  8.klasse lar seg i ikke skremme av snøen og har vært på koselig skitur.
Les hele saken
6.april, 2006

Puppenspiel i 8.klasse
I tre uker har tyskgruppa i 8.klasse jobbet med fingerdukker. Gruppene valgte seg ulike dukker og satte i gang med å skrive sitt eget manus. Resultatet ble et fingerdukketeater med rollefigurer som drage, prins, prinsesse, konge, papegøye, agent 007, trollmann ++
Se bildene
9.mars, 2006  

Olympisk fokus
For tiden er 8.klasse inne i sin siste av fire uker, hvor temaet har vært Olympiske Leker. I denne perioden har timene i samfunnsfag, norsk og delvis engelsk gått med til temaarbeidet. Sist tirsdag fikk elevene dessuten prøve seg i noen av OL-aktivitetene..
Les mer
22.februar, 2006

Historien gjentas etter 223 år..
I 1783, syd for Lyon i Frankrike demonstrerte brødrene Montgolfier for publikum en oppstigning med en ballong av silke. Ballongen den gang gjennomførte en flukt på ca. 2 km. Samme år 21. november fikk man tillatelse fra Kong Ludvig den XVI til å gjennomføre den første frie flukt med mennesker om bord. Elevene i 8. klasse har akkurat gjennomført første del av forsøkene 223 år etter..
Les mer
6.februar, 2006

Moro på "lab'en"
I en av de siste Nami-timene før jul, fikk elevene i 8.klasse en litt annerledes opplevelse enn de kanskje pleier. Helge Olav og Tor eksperimenterte med både det ene og det andre: Høyspent, svi av spiker ved hjelp av strøm, steking av pølser med gafler (!), røyk, gnist og smell.
Les mer
20.desember, 2005

8.klasse med "Sladregryte"
I det siste har 8.klasse jobbet med nettavis i norsktimene. Innholdet spenner seg fra sport til, skolestoff, underholdning, skolestoff og litt til.. Nettavisen har fått navnet "Sladregryta".
Ta en titt på "Sladregryta"
5.desember, 2005

Ut i skogen og over hindrene
Torsdag 27.september tok 8.klasse sykkelen fatt. Turen gikk til Rena Leir, hvor aktivitetene var flere - tyttebærplukking, grilling, hinderløype, m.m. Værgudene viste seg ikke riktig fra sin aller beste side, men heldigvis holdt regnet seg stort sett på avstand.
Mer fra Rena Leir
28.september, 2005

Malin og Silje spilte med Kringkastingsorkesteret
Malin og Silje fra 8.klasse bidro med symbalspill av ypperste klasse, da Kringkastingsorkesteret fremførte I Dovregubbens Hall, under sin pågående miniturnè i Hedmark. Og jentene, som ble tilfeldig plukket ut blant publikum, fikk øredøvende jubel for innsatsen av en fullsatt Elverumshall.
Les mer
22.september, 2005


Skoleruta

 


 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster